čtvrtek 12. července 2012

5 min Workout

Zdravím Vás všetkých čo chcú niečo spraviť zo svojou fyzičkou a nemajú nato hodinu čas ani chuť sa potiť v posilke.Pre vás tu mám jedinečný ultra workout ktorý odcvičíte za 5 minút.
Čo potrebujeme k tomuto workoutu? Nič len 2x2m kde odcvičíme tieto 3 skvelé cviky.
No pain No gain

Prvy cvik Kliky:Prvé čo budeme robiť je minúta a pol  maximalného klikovania to značí že pojdete až za bolesť a budete sa snažit čo najrýchlejšie klikovať a prekonávať samého seba.

Druhý cvik Brušáky:Hneď ako dokončíte kliky dáme sa na chrbáť a začneme brušákovať dalšiu minútu a pol.Nezabúdame že musíme čo najrýchlejšie a čo najviac opakovaní dať a prekonávať bolesť.

Tretí cvik drepy:Posledný ale aj najlepší cvik sú drepy hneď ako skončíte brušáky sa postavíte a začnete drepovať dalšiu 1,5 minúty.U drepoch odporúčam mať predsebu upažené ruky a snažíť sa vytláčať svoju váhu čo najrýchlejšie.

Toto je workout spravený pre lenivých a zaneprázdnených ľudí ktorý nemajú čas alebo sa im nechce dlho cviciť.Uvidíte že to nieje ľahké ale skvelo to odcvičí všetký partie teľa a trvá to len 5 minút.
 Nezabúdajte na techniku prevedenia cvikov aby ste si neublížili.Dobré je keď toto robíme každý deň za mesiac uvidíte prvé zmeny na vašom tele.

0 komentářů:

Okomentovat