úterý 3. července 2012

Arnold schwarzenegger 6 pravidiel úspechu.

Mr.Olympia,skvelý herec a nakoniec Guvernér? Ako toto dokázal človek ktorý pochádza z Rakúska a ktorý vo svete spravil zo seba Idol každého kulturistu alebo začinajúceho Herca.Tu máte 6 pravidiel ktorých keď sa budete držať dojde zaručený úspech.
Arnold Schwarzenegger
1.Verte sami SEBE - Chodte do svojho vnútra a opýtajte čím chcete byť ... čim fakt chcete byť a pričom sa budete cítiť štastne.

2.Porušujte pravidla - Pravidlá nás udržujú v klietke,nehovorím porušujte zákon to nie.Porušujte pravidlá a tak dosiahnete lepších výsledkov.

3.Nebojte sa prehry - Každý raz prehrá,každému sa niečo nepodarí ale nebojte sa dotoho chodťe si za svojim a prehra je to čo Vás posunie vpred.

4.Ignorujte tých čo Vám neveria - Nevšímajte si ľudí čo pochybujú.Je to váš ciel,váš život,vaša cesta a preto najlepšie čo možte spraviť "Ignorujte pochybovačov".

5.Dajte dotoho všetko - Musíte dať dotoho čo robíte všetko.Choďte za svoje hranice,posúvajte sa tam kde ste nikdy neboli a nikdy sa nevzdávajte ten výsledok zatú snahu stojí.Keď obetujete všetko a dáte dotoho všetko žiadna prekážka Vás nezastaví.

6.Dávajte nazpeť - Vždy sa vráte k tomu čo ste boli,čo ste dosiahli a najdite si čas dať niečo naspeť.Pomožte ľudom,pomožte svetu.Neni nič lepšie ako pomáhať a ako vidieť štastné oči ktoré Vás vidia ako Záchrancu.Nerobte to pre seba ale robte to pre nich.

A nakoniec niečo odomňa nebojte sa,choďte si za svojim a hlavne pamatujte NO PAIN NO GAIN.

0 komentářů:

Okomentovat