pondělí 2. července 2012

Ako optimalizovať svoj výkon v každom dni.

Týchto 6 pravidiel som zostavil práve pre Vás aby ste sa zlepšíli v akej kolvek činnosti ktoru vykonávate.Chcete sa zlepšiť v hraní na piane? Alebo lepšie behať? Alebo sa donútiť zlepšiť svoje jazykové znalosti tu máte 6 pravidiel ktoré treba dodržiavať aby ste boli vykonnejší.
Ano ty chceš!
1.Pravidlo - Dostatok spánku je základ úspešného dňa.Odporúča sa spať 6hodín a 45 minút.Prečo zrovna toľko? Človek sa regeneruje počas prvých 5 hodín a potom už len odpočíva načo spať viac ako treba.
2.Pravidlo - Urobťe si plán čo chcete zlepšiť,ako to chcete zlepšiť a dokedy to chcete zlepšiť takto budete vedieť načom ste.
3.Pravidlo - Nikdy nehovorte že to nedokážete, keď niečo chcete a obetujete preto čas dokážete všetko čomu veríte.
4.Pravidlo - Dávajte si jasný plán na každý deň.Takto minimalizujete stratu času a koncetrácie na splnenie svojho cieľu.
5.Pravidlo - Každý deň si najdite aspon 20min čas na šport zlepší to vaše zdravie a tak isto koncetráciu.Nehovoriac otom že budete mať lepšie nápady a lepšiu náladu.
6.Pravidlo - Potrebujete mať dobrú stravu.Zabudnite na Fast Foody ale pozrite sa čo nám dáva príroda.Ovocie a zelenina by mala byť vaššou každodennou rutinou.

0 komentářů:

Okomentovat