úterý 3. července 2012

Bruce Lee a jeho pravdy o živote.

Bruce Lee kdo by ho nepoznal.Kdo by nevedel o velkej legende ktorá zmenila život.Ale aké myšlienky mal v hlave keď išiel za svojim cieľom?Tu je pár jeho citátov ktoré môžu zmeniť Váš pohľad na život a svet ako taký.
Bruce Lee legenda ktorá žije v každom človeku

1.Jednoduchosť - Nie nadarmo sa hovorí že v jednoduchosti je krása.Bruce hovoril že v jednoduchosť je klúčom k dokonalosti.Učte sa a hlavne tie najjednoduchejšie veci keď začnete dávať do praxi zistíte že menia Váš život.Stačí keď každé ráno namiesto toho aby ste ležali v posteli o 10minút dlhšie dajte si rozvičku a uvidíte ako sa bude vyvíjať lepšie Váš deň.

2.Zdokonalujte sa,tvorte a hlavne vyhadzujte - Človek sa uči každý deň na svojich skúsenostiach.Berte si vždy to čo s vami rezonuje škúšajte to v praxi a hlavne keď zistíte že takto to nefunguje vyhadzujte to zo seba ako zbytočnosť ktorá Vás može brzdiť v napredovaní vpred.
Absorbujte to, čo je užitočné, vyhoďte to, čo nie je a pridajte niečo svoje, niečo jedinečné

3. Otvorenosť Mysle - Budťe otvorený novým veciam,nesúdťe dokiaľ nevyskúšate a preto majte vždy myseľ otvorenú novým veciam a skúsenostiam takto budete získavať skúsenosti ktoré dovtedy vo Vašej mysľe ani neboli.
Nerozmýšľajte nad tým, kto má pravdu a kto sa mýli alebo kto je lepší než. Nebuďte za alebo proti

4.Rozvrhnite si svoj čas - Všetko vyžaduje svoj čas,každá sekunda v našom živote niečo znamená a v každej sekunde sa dá niečo robiť.Prečo mrhať čas na niečo čo nam nič nedáva a neobohadzuje náš život.Preto si všetko naplánujte na časové intervaly.Je to najlepší spôsob ako sa v niečom pohnúť vpred.
Ak máte radi život, nemrhajte časom, čas je to z čoho sa život skladá

5.Trpezlivosť - Trpezlivosť rúže prináša.Už naši predkovia vedeli že na všetko potrebujeme trpezlivosť.Nejde všetko hneď a preto musíme čakať a mať v hlave čo chceme.Trpezlivosť je vlastnost ktorú veľa ludí nemá lebo náš systém je tak nastavený že chceme všetko a hneď.
Nedočkavosť z vás skôr či neskôr spraví blázna

6.Majte stanovené cieľe - Základ všetkého je mať cieľ.Cieľ je niečo čo udržuje našu koncetráciu zameranú na určitú cestu a výsledok.Preto je dobré mať nejaký cieľ stanovený ktorý chceme dosiahnuť.Napríklad keď máme v pláne schudnúť damé si cieľ a držíme sa ho.
Ak si dáte nejaký cieľ, neznamená, že musí byť vždy dosiahnutý, častokrát nám ciele slúžia na to, aby sme boli na niečo zameraní
 
7.Verte sami sebe - Len Vy viete čo chcete.Musíme mať nekonečnú vieru vto čo robíte.Bez viery sa tažko posúva vpred lebo stále pochybujete.Musíme ísť si za svojim a veriť že ani smrť Vás nemože zastaviť vtom po čom túžite.
Vy len čakajte. Ja sa stanem najväčšou čínskou hviezdou na svete.

8.Konajte a činte sa - Nerozmýšlajte furt otom ako čo chcete spraviť ale urobťe to nemusí byť všetko dokonalé premyslené lepšie je urobiť niečo ako nič a len fantazírovať.
Ak strávite priveľa času premýšľaním, nikdy nič nedokončíte

0 komentářů:

Okomentovat